Zuivel van Salland Stopt
Beste mensen,
Helaas hebben wij minder leuk nieuws om met jullie te delen!
Zuivel van SalLand is gestopt met produceren. Onze doelstellingen (zie hieronder) zijn niet gehaald. De omzet was veel te laag vergeleken met onze prognoses. De arbeid was er niet minder om. We konden op deze manier geen personeel aannemen. Iedereen praat enthousiast over korte ketens en duurzaam produceren, maar dat wil niet zeggen dat de markt er klaar voor is.
Dit heeft ons doen besluiten om te stoppen. Bedankt voor uw klandizie!
Met vriendelijke groet,
Zuivel van SalLand.

Over Ons
Onze missie is het Sallandse landschap teruggeven aan Salland!
Door een eerlijke prijs te betalen, kan de boer uiteindelijk met minder dieren boeren, maar met hetzelfde rendement. Dit draagt bij aan de reductie van CO2- en stikstof uitstoot. Dit geeft zowel de mens als ook het dier, maar uiteindelijke dus ook het landschap minder stress.
Even voorstellen
De smaakmakers van Zuivel van SalLand!

Tom & Ellis
Tom is geboren op Boerderij De Riet. Hij is boer in hart en nieren, zijn passie is samen met zijn dieren en de natuur prachtige producten te maken. De uitdaging om met alle weersomstandigheden er het beste van te maken voor de bodem, de gewassen en de dieren. Als oud bankmedewerker probeert hij de boerderij financieel gezond te houden en te investeren in een duurzame landbouw.
Ellis is geboren in het dorp Heino, de landbouw is in haar aderen gaan stromen sinds ze in 1996 op Boerderij De Riet kwam. Als retailmanager zag ze samen met Tom de kans om een familiebedrijf over te nemen en als 7de generatie weer een eigen draai te geven aan de boerderij. De zuivel heeft Ellis altijd aangetrokken, ze wilde als student al een eigen kaasboerderij opzetten. 25 jaar later is haar droom alsnog uitgekomen.

Leon
Hij heeft samen met zijn vrouw Jessica een prachtig gezin te onderhouden en met zijn compagnon Robert Koerhuis onderneemt hij in horecabedrijven Brasserie OpDuur, Proeftuin van SalLand, Boerenijssalon & Burgerbar BIJRipperda.

Locatie
