img

Faciliteiten

Er is een zuivelproductie ruimte nodig, opslagruimte en een kantoorruimte. Dit kan gerealiseerd worden door te bouwen in de bestaande loods op het erf van Boerderij De Riet.

Verder is er als we de logistiek zelf gaan doen een gekoeld vervoermiddel nodig. Daarnaast hebben we een bestel- en facturatiesysteem nodig.

OnzeDames
Nieuws
img

Locatie-Boskamp (Gemeente Olst-Wijhe)

De fabriek wordt gerealiseerd in de eerste 2 spantvakken van de loods op het erf van Boerderij De Riet aan de kleistraat 17 in de Boskamp.

Aannemersbedrijf Bajo Bouwbedrijf Mariënheem)

De verbouwing wordt gerealiseerd door BAJO Bouw. Zie offerte. Kantoor, koel- cel, opslag, hygiënesluis, aflever- en productieruimte worden hier gerealiseerd, zodat het volledig separaat is van de melkveehouderij.

OnzeDames
Nieuws
img

Machine leverancier- Jurry Hekking (Mariënheem)

Jurry Hekking zal de melkverwerkingsinstallaties leveren en installeren, zie offerte. De doorlooppasteur is gebaseerd op de gehele melkplas van Boerderij De Riet. De Batchpasteur en de boterkarn zijn kleiner, omdat bij start niet de gehele melkplas verwerkt wordt. Als er extra groei is in de afzet, dan kan er simpel een unit bijgeplaatst worden. Productiemogelijkheden, voor Yoghurt, boter, karne- melk, magere, halfvolle, volle en Lattemelk. Ook de koelcel zal door Jurry Hekking geleverd worden.

OnzeDames
Nieuws
img

Installatiebedrijf-Spekschate B.V. (Olst)

Het installatiewerk zal door Spekschate BV verzorgt worden, deze partij is goed op de hoogte van de installaties op het bedrijf.

ENEXIS Energieleverancier Enexis

Er zal door Enexis een nieuwe toeleveringskabel en een nieuwe aansluiting aan- gelegd moeten worden.

OnzeDames
Nieuws